Asukkaille lähtenyt virheellisiä sähköpostiviestejä asukassivuilta

Kruunuasunnot on avannut uudet asukassivut. Asukassivuille rekisteröidytään ensimmäisellä kerralla vahvan tunnistautumisen kautta. Rekisteröityminen onnistuu vain siinä tapauksessa, jos asukkaan henkilötunnus on tallennettu järjestelmään vuokrasopimuksen tekemisen yhteydessä.

Asukassivuilla voi muun muassa tarkastella omaa vuokrasaldoaan kohdassa Oma talous. Valitettavasti osalla asukkaista saldot näkyvät tällä hetkellä väärin. Saldo voi näkyä miinusmerkkisenä, vaikka asukas olisi maksanut kaikki laskunsa ajallaan. Tämä johtuu todennäköisesti vesilaskujemme laskutustavasta. Selvitämme vikaa parhaillaan ja korjaamme Oma talous -näkymän mahdollisimman pian. Asukkaiden ei tarvitse välittää virheellisistä saldoista tai maksaa Kruunuasunnoille ylimääräisiä maksuja niiden takia. Pahoittelemme suuresti virheellisistä saldoista aiheutunutta haittaa.

Asiasta julkaistiin maanantaina tiedote asukassivuille rekisteröityneille asukkaille. Tästä tiedotteesta lähti virheellisesti sähköpostiviesti kaikille asukkaillemme. He asukkaat, jotka ovat saaneet kyseisen sähköpostiviestin, mutta eivät ole rekisteröityneet asukassivujen käyttäjiksi, voivat jättää viestin kokonaan huomioimatta. Pyydämme anteeksi aiheettomasta sähköpostiviestistä aiheutunutta haittaa.

Jatkossa uudet asukassivut helpottavat asukkaiden sähköistä asiointia ja parantavat tiedonkulkua. Asukassivuilla voi esimerkiksi lukea kotitalon tiedotteita tai lähettää vikailmoituksia. Kaikkien 30.6. sivuille rekisteröityneiden kesken arvotaan 3 kappaletta 150 euron arvoisia lahjakortteja Verkkokauppa.comiin. Suosittelemme kaikkia asukkaita tutustumaan uusiin sivuihimme.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.