Asukkaiden saunavuorot otetaan jälleen käyttöön

Alamme purkaa koronarajoituksia hallituksen linjausten mukaisesti. Talojen yhteissaunat lämpenevät jälleen 1.6. alkaen, kun asukkaiden omat saunavuorot otetaan uudelleen käyttöön. Lenkkisaunavuoroja sen sijaan ei oteta vielä käyttöön Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suositusten mukaisesti.

Muistutamme asukkaita henkilökohtaisen hygienian merkityksestä, jottei koronavirus tarttuisi asukkaalta toiselle saunatilojen pintojen kautta. Huolehdithan siis hyvästä hygieniasta ja siisti saunatilat käyttösi jälkeen, jotta seuraavien käyttäjien on turvallista ja mukavaa tulla saunomaan. Ethän käytä saunatiloja, pesutupia tai muita yhteistiloja, jos olet sairastunut koronavirukseen tai sinulla on flunssaoireita.

Siivoamme talojen yhteistiloja tehostetusti. Palvelumme toimivat normaalisti ja kiireellisiä huoltokäyntejä tehdään asuntoihin edelleen. Kiireettömät työt sen sijaan siirretään myöhemmälle ajankohdalle ja asuntotarkastukset tehdään pääsääntöisesti asuntojen ollessa tyhjillään. Poismuutossa avainten luovutukset ynnä muut asiat hoituvat vuokraajan lähettämien poismuutto-ohjeiden mukaan.

Mikäli olet saanut koronaviruksen tai epäilet tartuntaa, ilmoitathan siitä meille palvelunumeron 020 743 2960 kautta tai sähköpostitse osoitteeseen huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi. Tietoa käytetään pelkästään mahdollisten huoltotöiden suunnittelua varten ja sen avulla pyritään varmistamaan huollon työntekijöiden työturvallisuus.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja päivitämme asukasohjeistuksia tarvittaessa. Koronaviruksen ehkäisystä ja hoidosta saat lisätietoja oman terveysasemasi neuvonnasta sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta osoitteesta thl.fi.

Avainsanat: .