Asukastyytyväisyyskyselystä erinomaiset tulokset

Kiitos kaikille asukkaillemme asukastyytyväisyyskyselyn vastauksista! Kyselyn toteutti tutkimustalo Feelback ja se pidettiin loppuvuodesta 2019. Saamamme palaute on meille erittäin tärkeää, sillä kehitämme toimintaamme sen pohjalta.

Alla on kerrottu vuoden 2019 tulokset paremmuusjärjestyksessä asteikolla 1—5. Valkoisella pohjalla kerrotaan alan muiden toimijoiden yleinen keskiarvo, joka perustuu Feelbackin vuonna 2018 toteuttamiin 13 eri vuokrataloyhtiön vastaaviin asukastyytyväisyyskyselyihin.

Kehitämme toimintaamme

Vahvuuksiamme ovat erinomainen asiakaspalvelu sekä talojen rauhallisuus ja järjestys, jotka yltivät reippaasti yli 4:n arvosanoihin.

Yleisesti arvosanamme nousivat miltei kaikilla osa-alueilla verrattuna vuoteen 2018. Erityisesti isännöinnin, vuokrauksen palvelun sekä viestinnän ja tiedonkulun koettiin kehittyneen edellisvuodesta: isännöinnin arvosana nousi 3,54:stä 3,86:een, vuokrauksen arvosana 4,20:stä 4,44:ään ja viestinnän sekä tiedonkulun arvosana 3,55:stä 3,72:een. Olemmekin viimeisen vuoden aikana kehittäneet toimintaamme ja rekrytoineet lisää työntekijöitä.

Tilastoista on ilahduttavaa huomata myös se, että Kruunuasuntojen arvosanat ovat hyviä verrattuna alan yleiseen keskiarvoon. Saimme lähes jokaisesta kohdasta paremman tuloksen kuin muut vastaavat yritykset Feelbackin toteuttamissa kyselyissä. Vastuullisuudesta, energiatehokkuudesta ja ympäristöasioista ei ollut saatavilla vertailudataa.

Kehitämme toimintaamme edelleen: päivitämme verkkosivujemme sisältöjä ja lisäämme viestintää. Lisäksi budjetoimme vuodelle 2020 enemmän rahaa ulkoalueiden hoitoon ja kiinteistöjen kunnossapitoon. Kuluvan vuoden aikana kunnostamme 20 eri kohteen piha-alueita.

Kannustamme aktiiviseen asukastoimintaan myöntämällä asukastoimikunnille vuosittain 300 euron määrärahan toiminnan kuluihin.

Arvontavoitot Jyväskylään ja Helsinkiin

Arvoimme kaikkien asukastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden kesken 500 euron, 300 euron ja 200 euron arvoiset lahjakortit Verkkokauppa.comiin. Onnetar suosi tällä kertaa Pinjaa ja Saraa Helsingistä sekä Anua Jyväskylästä. Paljon onnea heille! Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.