Asukastyytyväisyyskyselyn ja Avaimet-lehden arvontavoittajat ratkenneet!

Olemme arponeet asukastyytyväisyyskyselyn vastaajien kesken 3 lahjakorttia Verkkokauppa.comiin. Lahjakorttien arvot ovat 500, 300 ja 200 euroa. Onnetar suosi tällä kertaa Pinjaa ja Saraa Helsingistä sekä Anua Jyväskylästä. Paljon onnea heille! Voittajille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.

Kerromme asukastyytyväisyyskyselyn tuloksista verkkosivuillamme ja porraskäytävänäytöillä alkuvuodesta. Aiheesta on tulossa juttu myös toukokuun Avaimet-lehteemme.

Avaimet-lehden lukijakysely on myös päättynyt. Parhaaksi jutuksi äänestettiin ”Palapelin kokoamista”, jossa kerrotaan Turkuun valmistuvan puukerrostalon suunnittelemisesta. Tuleviin lehtiin toivottiin juttuja muun muassa koiranomistajan vastuista vuokra-asunnoissa, asukasvaikuttamisesta ja asuntojen materiaalivalintojen perusteista. Pentikin Villashaalin voitti Jarmo Kirkkonummelta, paljon onnea hänelle! Voittajalle on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.

Palautekyselyn kuukausiarvonta siirtyy tammikuulle

Näiden arvontojen lisäksi Kruunuasunnoilla on käynnissä kuukausittaiset lahjakorttiarvonnat kaikkien palautekyselyihin vastanneiden kesken. Voittoina on 50 euron arvoiset lahjakortit joko S-ryhmään tai Verkkokauppa.comiin. Palautekyselyihin kuuluvat sisäänmuuton, poismuuton ja jokaisen suoritetun työtehtävän jälkeen lähetetyt kyselyt, jotka tulevat asukkaalle tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Valitettavasti palautekyselyn järjestäjätahon aineistossa on ollut virheitä, minkä vuoksi kyselyitä on lähtenyt viime aikoina väärille henkilöille. Pyydämme anteeksi tästä aiheutunutta haittaa ja sekaannusta. Virheiden vuoksi emme ole vielä pystyneet pitämään joulukuun arvontaa, vaan joudumme viivästyttämään sitä tammikuulle, kun rekisteri on saatu korjattua. Pahoittelemme viivästystä.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.